| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Basan moderator
|
Posted: Sun Mar 30, 2008 1:04 am Post subject: |
|
|
Što se to mene tice,ja nisam u Zagrebu.. _________________ You motherfucker, how dare you counter my opinion with an equally valid one of your own?! |
|
| Back to top |
|
 |
Mrva sveznalica

|
Posted: Sun Mar 30, 2008 8:21 am Post subject: |
|
|
Tako to je, na zapadu je to sve normalno. Dobiješ po velikoj plavoj maternici velike plave slonice u sred bijela dana i nitko ništa, svima sve normalno . . .
A kako mi težimo europskim ili bolje rečeno američkim običajima i tradicijama tako ''kupimo'' uz razno-razne gluposti i ove gluposti. Znači ako si malen i nemoćan i još uza sve sam ili u manjini dobit ćeš po tamburi. Zato se treba branit.
Čitam na nekom portalu da se jučer neki mladić obranio od sličnog napada. Napalo ga petero pomahnitalih ludjaka dok je ovaj trčkarao Jarunom ali se uspio obraniti . . .
Sve je to dio prirodnoga procesa a cilj svima jest opstati. _________________ Ja sam Zdravko Dren!! |
|
| Back to top |
|
 |
toks admin

|
Posted: Sun Mar 30, 2008 12:17 pm Post subject: |
|
|
| Mrva wrote: |
Tako to je, na zapadu je to sve normalno. Dobiješ po velikoj plavoj maternici velike plave slonice u sred bijela dana i nitko ništa, svima sve normalno . . .
A kako mi težimo europskim ili bolje rečeno američkim običajima i tradicijama tako ''kupimo'' uz razno-razne gluposti i ove gluposti. Znači ako si malen i nemoćan i još uza sve sam ili u manjini dobit ćeš po tamburi. Zato se treba branit.
Čitam na nekom portalu da se jučer neki mladić obranio od sličnog napada. Napalo ga petero pomahnitalih ludjaka dok je ovaj trčkarao Jarunom ali se uspio obraniti . . .
Sve je to dio prirodnoga procesa a cilj svima jest opstati. |
ja bi baš reko suprotno, da je to nama balkancima u krvi.. kod nas se inače sve riješava šakama prije no normalnim razgovorom a pošto svi po prirodi težimo vlasti, tj. ndamoći, eto, zbrojiš dva i dva... a ti seljačine kaj se osjećaju prozvani mlatit sve šta je drukčije od njih su ili užasno glupi ili fašisti (i opet ti dođe na isto...). a na kraju krajeva, to jako puno govori i o državi... 'naf sed |
|
| Back to top |
|
 |
Mrva sveznalica

|
Posted: Sun Mar 30, 2008 1:51 pm Post subject: |
|
|
Nemam pojma. Znam da nisam kad sam bio malen išao nekoga mlatit jer mi nije nešta bilo po volji, niti sad to ne radim, sumnjam da to itko radi ovdje . . .
Po meni je to sve bez vraga. Nađu se i idu zajebavat jer su to vidjeli na filmovima ili smatraju da im je to životni poziv . . . ma nemam pojma. Al nebi rekao da nam je to urođeno u krvi. _________________ Ja sam Zdravko Dren!! |
|
| Back to top |
|
 |
toks admin

|
Posted: Sun Mar 30, 2008 1:57 pm Post subject: |
|
|
zato kaj su te tak odgojili
da su te ko malog pustili da se ponašaš kak 'oćeš, ideš kam 'oćeš i da nisi autoriteta imal, danas bi bio druga osoba.
vi'š, vi'š, ima tu puno čimbenika |
|
| Back to top |
|
 |
Mrva sveznalica

|
Posted: Sun Mar 30, 2008 2:15 pm Post subject: |
|
|
Ima ima . . . a ako ti ko malome stavljuju dudu ili varalicu u pivu postat ćeš dobar jer ćeš moć puno popit pa ako u ničemu drugome u tome budeš dobar. I sa dosta treniranja dođe se do toga da se piva popije za 2-3 sekunde i onda na natjecanja a tu ima para . . .
Sad tu bi opet moglo doć do ratova između supkultura jer bi pivopije pred ducanima u Grabovnici i Mikloušu mlatili ovisnici o gemištima . . . jebiga . . . balkane, balkane, balkane moj!! _________________ Ja sam Zdravko Dren!! |
|
| Back to top |
|
 |
toks admin

|
Posted: Sun Mar 30, 2008 9:57 pm Post subject: |
|
|
| Mrva wrote: |
| Sad tu bi opet moglo doć do ratova između supkultura jer bi pivopije pred ducanima u Grabovnici i Mikloušu mlatili ovisnici o gemištima . . . jebiga . . . balkane, balkane, balkane moj!! |
legendo
looool F U!!!! |
|
| Back to top |
|
 |
bob uči se

Joined: 14 Aug 2006 Posts: 337 Location: between the sacred silence and sleep
|
Posted: Sun Mar 30, 2008 10:08 pm Post subject: |
|
|
nema to veze s opstankom...nitko od tih maloumni BBB-a nije bio ugrožen kaj nije mgo dobit cugu a i to samo pokazuje koji su primitivci, idi u trgovinu i kupi si cugu mater ti glupu...najlakše sve razbit pojebat razjebat i ubit nekog pa onda ubijat sve ostale koji eto ko za vraga vole slušat nešto što nije cajka...(očito da BBB-ovci znaju samo to slušat)...
Al gle sad kretena, ima među BBB-ima Punkera, darkera, gotičara, kuraca, velikoj plavoj maternici velike plave slonice, sisa i takvih sličnih...Kaj su onda tukli i njih???sam sebe...tolko su glupi da ne shvaćaju da u svijetu ima ljudi kojih se neke stvari ne tiču...oni misle da cijela Hrvatska, i svi koji su drugačiji imaju protiv BBB-a nešto...a njihove primitivne nakupine u lubanji automatski kažu: "Ubit ubit ubit"...Kreteni...
uvijek su pametniji pobijeđivali gluplje pa je tak i sada...i tak će uvijek bit _________________ !!!K L A U S T R O F O B I J A !!!
 |
|
| Back to top |
|
 |
filip989 uči se
|
Posted: Sun Mar 30, 2008 11:04 pm Post subject: |
|
|
| Niš' čudno...to se stalno događa, samo se sad zbog tog ubojstva, svemu tome pridaje velika pozornost... |
|
| Back to top |
|
 |
Abandon moderator

|
Posted: Fri Mar 13, 2009 1:59 pm Post subject: |
|
|
| Ja sam dobio po velikoj plavoj maternici velike plave slonice i od metalaca,pankera,cajkarosa,jebenih skinjara(to stvarno boli),zasranih repera svog tog smeca, ali sam i puno puta udijelio po velikoj plavoj maternici velike plave slonice, tak da, sve je to normalno...A i nece te niko dirat ak nezajebavas, osim ak se nadu pet budala i vide klinca s dugom kosom i majicom od recimo nekog banda svejedno nebitno, i izivljavaju se na njemu... puno puta je nas vise metalaca bilo vani i naisle skinjare i drugih subkultura i nikom nist, osim kad naidu sminkeri onda mi ubijama obavezno... |
|
| Back to top |
|
 |
Mrva sveznalica

|
Posted: Fri Mar 13, 2009 2:33 pm Post subject: |
|
|
Idioti! _________________ Ja sam Zdravko Dren!! |
|
| Back to top |