| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Miki moderator

|
Posted: Wed Mar 04, 2009 11:02 pm Post subject: |
|
|
To nas ti sve varaš. Samo ćeš se jednom vratit i reć, e ljudi, evo u tajnosti sam snimio dupli album, potpisao ugovor sa Nuclear Blastom i krećem u europsku turneju širit najmračniji poganizam slavenske mitologije. |
|
| Back to top |
|
 |
Black uhodava se
|
Posted: Wed Mar 04, 2009 11:05 pm Post subject: |
|
|
E pa volio bi kad bi dosao i to odradio, al evo sad kazem i potvrdjujem to, ovo je definitivni kraj bethroned-a...
Odlazi u povijest...finnito... |
|
| Back to top |
|
 |
Miki moderator

|
Posted: Wed Mar 04, 2009 11:10 pm Post subject: |
|
|
Evo slušam funeral doom i bediram se.
Šteta fakat mi je žao jebiga, imaš neke razloge zašto si prekrižio to. Neovisno o toj pagan black grim spiki, glazba mi je ful ok, vrlo perspektivna, a budući da sam preslušao svaki pjesmuljak (osim možda ovih splitova), uvidio sam i napredak od totalne krlje pa do simfoničnosti i atmosferičnosti. Moglo se tu svašta napravit.
Stvarno bed.
 |
|
| Back to top |
|
 |
Bethroned friški
|
Posted: Fri May 15, 2009 6:31 pm Post subject: |
|
|
Evo... Rekao pa porekao...
NOVA PJESMA JE NA MYSPACE STRANICI!!!
Cini mi se da ovo predstavlja evoluciju Bethroned ka nesto depresivnijem zvuku, vrlo sam ponosan na ovu pjesmu pa je cujte i vi...albumcek je skoro dovrsen (a jesam gad kad sam rekao da necu radit vise... hahaha)
http://myspace.com/bethronedhorde
Aj ljudi uzivajte! |
|
| Back to top |
|
 |
Bethroned friški
|
Posted: Mon May 18, 2009 5:34 pm Post subject: |
|
|
Evo jos jednu sam pjesmu okacio online... Te dve stvari su dovoljne za vidjet sto ce biti i kakav ce biti album...
http://myspace.com/bethronedhorde |
|
| Back to top |
|
 |
Miki moderator

|
Posted: Tue May 19, 2009 11:55 pm Post subject: |
|
|
Eto ko što si rekao, vratio si se malo na te staze.
Ako ništa, barem si svoj gazda što se tiče klepanja pjesama.
Eh sad ne znam koju si pjesmu prvo okačio na majspejs, pretpostavljam 'The scars of my past' je ova 'evolucija', koja je malo melankoličnija, no ne depresivna (bar meni, moram je još doživit).
Neovisno u kojem smjeru evoluira, glavno da se razvija zvuk i stil. 'Old path to the pagan forest' je isto evolucija. Ne toliko prema nekom mračnijem, melankoličnijem zvuku; već prema snažnijem i ekspresivnijem momentu koji je prisutan u onom brzom dijelu (bubnjevi su proradili konačno hahaha), kao i svojevrsnom ekvilibriju instrumenata.
Melodije su kikes čoeče.
Neću reći da sam iznenađen pjesmama, u smislu da predstavljaju nešto novo za black metal, čak niti za Bethroned. Ali predstavljaju novu stepenicu prema stvaranju vlastitog glazbenog identiteta. (potpunu novotariju u glazbi današnjeg vremena je nemoguće osmisliti) NORMALNO da me iznenadilo čoeče što si puko ovu vijest ne samo o pjesmama, već i o nadolazećem albumu (khkhkhk). Pretpostavljam da je tu novu stepenicu možda bilo teže prijeći od onih prethodnih. U svakom slučaju napor se vidi. Tj. čuje.
Bokte, kud idem slušat Old path... 5 do 1 u noći, sad me nabrijalo.
A moram se dić ujutro gaddemeth.
Stay trv.  |
|
| Back to top |
|
 |
Bethroned friški
|
Posted: Wed May 20, 2009 9:40 am Post subject: |
|
|
Hahaha... Pa tebe sam cekao miki da cujem sto mislis o pjesmama... Znas i sam da cers dobit CD oridzinale cim ih budem ja dobio... Ma da, kao sto ti kazes, malo sam eksperimentisao s muzikom... |
|
| Back to top |
|
 |
Miki moderator

|
Posted: Thu May 21, 2009 11:51 pm Post subject: |
|
|
Old path to the pagan forest!
Nekak mi zvuči poznato melodija. Ko neka narodna pjesma, samo žešća i brža. Jel to ukomponirana neka slavenska pjesma da se dobije jači slavenski štimung, ili to meni samo tako zvuči? |
|
| Back to top |
|
 |
Bethroned friški
|
Posted: Fri May 22, 2009 8:38 am Post subject: |
|
|
Ostavit cu to tebi na razmisljanje...  |
|
| Back to top |
|
 |
Miki moderator

|
Posted: Sun Jun 21, 2009 8:06 pm Post subject: |
|
|
| E da i ovo je črooo bend. Črv kvlt vndergovnd. |
|
| Back to top |
|
 |
toks admin

|
Posted: Sun Jun 21, 2009 8:28 pm Post subject: |
|
|
No one cares. Not even a little, I'm serious. |
|
| Back to top |
|
 |
Bethroned friški
|
Posted: Fri Nov 06, 2009 12:29 am Post subject: |
|
|
Evo da malo ozivim temu... Da ne mislite da se nista ne dogadja...
Nova stvar sa albuma koji se NAPOKON dovrsava je na myspace...
http://myspace.com/bethronedhorde
Nemoj da vas ime zavara...to je prava pjesma... ;)
Malo je snizena kvaliteta zbog myspace... |
|
| Back to top |
|
 |
Bethroned friški
|
Posted: Sat Nov 07, 2009 3:40 pm Post subject: |
|
|
Evo, nije me bilo dosta, ali sam u miru i tisini radio novi album i potrudio se da ipak to na nesto lici... Naravno, sad samo cekam meksikance da mi posalju kopije pa ce poceti i sa prodajom/davanjem i na ovim prostorima...
Ovo je najverovatnije moj prvi i poslednji album, zato sam se i potrudio da ga odradim kako treba...
Ako zelite, okacio sam 2 nove stvari na myspace, mozete ih cuti: http://myspace.com/bethronedhorde
a i mozete ih skinit ako vam se svidjaju (naravno, bolja je kvaliteta nego na myspace): http://rapidshare.com/files/303651093/Bethroned_-_Clash_Of_Pride__two_songs_.rar
Uskoro cu i album okaciti online...za sad...to je to...
Pozdrav! |
|
| Back to top |
|
 |
|